Ylös

Planpakk ®

– säkitysjärjestelmä,mikä muuttaa kaiken

Saammeko esitellä, uusi Planpakk® - Innovatiivinen Espegard® säkitysteline,, mikä mullistaa pikkusäkkien pakkaamisen.

Liity klapisäkki vallankumoukseen!

Planpakk® on täysin uudenlainen 40-litran säkkien pakkaamiseen tarkoitettu todella ergonomisesti suunniteltu teline. Säkki avautuu lyhyen sivun sijasta pitkältä sivulta. Säkin ison suuaukon ansiosta klapisäkin täyttäminen on helpompaa ja nopeampaa.

Uusi

Tuotenumero 1025 Planpakk Pikkusäkki 40 L

Tuotenumero 1025
 

sis. ALV

Uusi

Tuotenumero 1050 Planpakk Pakkausteline 40

Tuotenumero 1050
 

sis. ALV

Mika on planpakk?

Planpakk® on Espegard® säkitysjärjestelmä, joka muuttaa koko käsityksen pikkusäkistä. Järjestelmän perustana on Planpakk säkitysteline 40 litran säkeille, molemmat tunnettua Espegard laatua.

Osta Planpakk® Säkitysteline

Sivusta avattava säkki

Olemme yksinkertaisesti vaihtaneet säkin suuaukon sivureunaan. Säkin suuaukko on nyt reilusti isompi, jolloin säkin täyttäminen on helpompaa ja tehokkaampaa. Tästä hyötyvät sekä polttopuiden teon ammattilaiset että omaan tarpeeseen puita tekevät.

Osta Planpakk® Pikkusäkki

Opetusvideo: Planpakk®

Parempi työskentely ergonomia

Planpakkk klapisäkki on vaakasuorassa. Kun säkkiin laitetaan puita, ei tarvitse kumartua ja molemmat kädet ovat vapaana pakkaamiselle. Työskentelykorkeus vähentää selkään ja niskaan kohdistuvaa rasitusta. Etäisyys säkkiin on lyhyempi, jolloin käsivarsien liike vähenee ja työskentelynopeus ja tarkkuus paranee verrattuna perinteisiin pikkusäkkitelineisiin.

Pakkausaika lähes puolittuu

Yksinkertaiset testimme osoittavat, että pakkausaika lyhenee merkittävästi, kun työskentelykorkeus on parempi ja kun klapisäkin suuaukko on suurempi. Isompi suuaukko myös mahdollistaa klapien nopeamman ja tarkemman pakkaamisen. Säkit täyttyvät tasaisemmin ja niiden neliömuoto pysyy paremmin, joten säkit on helpompi pinota. Pinot ovat tasaisia ja mm kuormalavojen täyttäminen on tehokkaampaa.

Parempi lompakolle - helpompaa asiakkaalle

Planpakk säästää aikaa ja rahaa. Tämä uusi aiinutlaatuinen pakkausjärjestelmä mahdollistaa nopeamman ja tehokkaamman pakkaamisen, ilman suuria investointeja. Näin syntyy säästöä sekä kustannuksissa että ajassa. sekä kohtuullisena investointina että lyhentyneenä ajankäytönä. Polttopuuasiakkaille säkit ovat helpompia kuljettaa, ja isomman suuaukon ansiosta polttopuut on helpompi ottaa pussista. Vaakasuoran sivun suuaukko on uusi ja ainutlaatuinen ratkaisu, joka on saatavilla vain Espegardin Planpakksarjan polttopuusäkeissä. Uusi säkkimalli sopii vain uuteen Planpakk Pack Stand 40 -telineeseen.

 

Pakkausaika jopa puolittuu

7 hyvää syytä valita espegard planpakk®

 1. Säästää aikaa
  Planpakk vähentää merkittävästi pakkaamiseen kuluvaa aikaa, mikä nopeuttaa ja tehostaa puuntuotantoa.

 2. Säästää kustannuksia
  Planpakk-järjestelmä on edullinen investointi, mikä yhdessä pakkausajan lyhentymisen kanssa tarkoittaa että myös rahaa säästyy.

 3. Säästää kehoasi
  Planpakk-pakkausteline 40 on ergonomisesti suunniteltu ja parantaa työskentely olosuhteita. Hyvä työskentelykorkeus minimoi selän ja niskan rasituksen.

 4. Pakkaa helposti, nopeasti ja tarkasti
  Järjestelmä mahdollistaa pakkaamisen molempia käsiä käyttäen. Tämä vähentää käsivarsien liikkeitä ja tekee pakkaamisesta helpompaa, nopeampaa ja tarkempaa.

 5. Skkiin voi laittaa. 15 kg polttopuuta
  Eri puulajeilla on erilaiset tilavuudet ja painot. Tämä pussi on tilava, joten voit aina punnita sen 15 kg:n painoiseksi riippumatta siitä, mitä tai millaista puuta oletkaan pakkaamassa.

 6. Lavan optimaalinen käyttö
  Neliönmuotoisemmat polttopuusäkit tekevät kuormalavapinoamisesta helpompaa. Kuormalavasta tulee tukeva ja koko lavan saa hyödynnettyä. Kaikki tämä parantaa logistiikkaa ja varastonhallintaa.

 7. Asiakasystävälliset polttopuusäkit
  Säkki on helposti kannettavissa ja suuresta suuaukosta on helppo ottaa polttopuita.

Muita uutisia

Tuotenumero 1054 Teline Sanden

Kun polttopuut pinotaan tiivisti, saadaan 33 % enemmän tilavuutta kuin, että polttopuut olisvat irrallaan.
Tuotenumero 1054
 

sis. ALV

Tuotenumero 1060 Etuseinä Kombi

Parannetussa etuseinässä on madallettu kohta, jolloin lavasäkkiin on helpompi ulottua.
Tuotenumero 1060
 

sis. ALV

Uusi

Tuotenumero 1030 Lavasäkki Maxi 2000L

Tähän suurimpaan lavasäkkiimme mahtuu 2000 litraa polttopuita.
Tuotenumero 1030
 

sis. ALV

Uusi

Tuotenumero 1031 Lavateline Maxi

Tämä teline on tarkoitettu 2000 litran lavasäkeille.
Tuotenumero 1031
 

sis. ALV

Tuotenumero 234 Tukkipuunnostin

Puunnostinta käytetään suuriin tukkeihin, joita on vaikea käsitellä ilman konetta.
Tuotenumero 234
 

sis. ALV