Ylös

TOIMITUSEHDOT

 

Hinta

Tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroina ja ne sisältävät arvonlisäveron. Tilaukseen liittyvät kulut näkyvät ennen varsinaisen maksun suorittamista.  

Maksaminen

Tilauksen loppusumma näkyy asiakkaan tilillä varauksena kunnes tilaus on lähetetty. Toimimme yhteistyössä  yhden pohjoismaiden johtavimman verkkokauppojen maksuliikennettä hoitavan yrityksen Netaxpetin (Nets) kanssa.  

Toimitus

Normaali toimitusaika on n. 5-10 arkipäivää tilauksen saapumisesta.Sesonkiaikoina tilausten käsittely -ja toimitusajat voivat pidentyä. Tilaukset toimittaa Postnord. Tilauksen nouto on lähimmältä Postnord noutopisteeltä. Suurikokoiset tai painavat lähetykset toimitetaan tilaajan osoitteeseen ilman erilliskulua.  

Paketin noutamatta jättäminen

Mikäli tilaaja jättää tlauksen noutamatta, perimme asiakkaalta rahti- ja käsittelykulut. Kaikkia tuotteita ei aina vältäämättä ole varastossa heti toimituksessa. Mikäli osa tuotteista jää toimittamatta niin toimitamme jälkitoimituksen rahtivapaasti kun tuotetta on saapunut varastoon. Joillakin tuotteilla voi olla eriävät rahtiehdot niistä lisää Rahti & Palautus ja Rahti & Palautus Jälleenmyyjille  

Tilauksen peruuttaminen

Tilauksen voi peruuttaa 30 päivän sisällä. Asiakas maksaa palautettavan tilauksen rahtikulut, mikäli muuta ei ole erikseen sovittu.  

Reklamaatio

Mikäli toimitetussa tuotteessa ilmenee jokin virhe, niin siitä on ilmoitetettava välittömästi.  Reklamaatiosta voi tehdä ilmoituksen verkkosivuillamme reklamaatiolomake    

https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/finland/index_sv.htm  

Opplysninger gitt i nettbutikken

Pyrimme pitämään verkkokaupassa olevat tiedot ajantasalla ja välttämään virheitä. Joskus kuitenkin voi tulla kirjoitusvirheitä, käännösvirheitä, vääriä hintoja tai kuvia. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Pidätämme oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tuote on loppuunmyyty. Voimme tarjota tilalle jotain vastaavaa tuotetta ja asiakkaalla on oikeus hyväksyä tai hylätä tämä tarjous.  

Henkilökohtaiset tiedot

Olemme vastuussa asiakkaiden henkilötiedoista. Asiakkaiden tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Asiakkaiden tietoja käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Rekisteröityneille asiakkaille toimitetaan Espegard markkinointimateriaalia, voit erikseen ilmoittaa, mikäli et halua ottaa markkinointimateriaalia vastaan.