Ylös

Tulipata 60

Ajaton Tulipata soveltuu hyvin niin mökille kuin kaupunki miljööseenkin. Laaja valikoima lisävarusteita inspiroi käyttämään Tulipataa mahdollisimman usein ja monipuolisesti.

Tuotenumero: 770
Tila:

sis. ALV

Ajaton Tulipata soveltuu hyvin niin mökille kuin kaupunki miljööseenkin. Laaja valikoima lisävarusteita inspiroi käyttämään Tulipataa mahdollisimman usein ja monipuolisesti.

Pata on valmistettu emaloidusta teräksestä. Sen korkeutta on helppo säätää. Jalat on valmistettu pulverimaalatusta teräksestä . Jalkojen säätömahdollisuuden ansiosta, Tulipata on aina tuke- vasti pystyssä alustasta riippumatta. Tulipata 60 on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla grilliritilällä, ripustusketjulla kahvipannulle sekä tuhkankerääjällä.

Tulipataan on saatavilla runsaasti lisätarvikkeita ruuanvalmistukseen, säilytykseen sekä lisämään sen käyttöturvallisuutta.
Korkeus: 180 cm / Ø 60 cm. Paino 21 kg.

Oletko intohimoinen ruuanlaittaja vai haluatko ehkä nauttia avotulen lämmöstä kirpeänä pakkaspäivänä tai kesällä? Jos vastasit kyllä, niin Tulipata antaa sinulle juuri näitä kokemuksia ja tekee arjestakin vähän parempaa. Tulipata 60 on muotoilultaan tyylikäs ja ajaton. Saatavilla monta mielenkiintoista lisätarviketta esimer- kiksi valurautainen vohvelirauta tai popcornpata.

Tuotenumero 829 Kipinäasuojakansi 60

Nauti nuotion lämmöstä ilman, että tarvitsee pelätä lenteleviä kipinöitä. Kannen ansiosta voit oleskella vähän lähempänä tulta ja nauttia lämmöstä.
Tuotenumero 829
 

sis. ALV

Tuotenumero 774 Kipinäsuojat 60

Nauti nuotion lämmöstä ilman, että tarvitsee pelätä lenteleviä kipinöitä. Kipinäsuojien ansiosta voit oleskella vähän lähempänä tulta ja nauttia lämmöstä. Tämä lisätarvike tulee varmasti käyttöön.
Tuotenumero 774
 

sis. ALV

Tuotenumero 842 Sivupöydät 60/70

Lisää Tulipadan kyttömukavuutta ja helpoutta sivupöydillä.
Tuotenumero 842
 

sis. ALV

Tuotenumero 8012 Tuuli-/ Lämpösuoja 60/70

Ei voisi kuvitellakaan, että näin yksinkertainen seinämä kerää ja luovuttaa lämpöä niin hyvin, että Tulipadan äärellä voi viihtyä yömyähään.
Tuotenumero 8012
 

sis. ALV

Tuotenumero 785 Tulipannu 60

Kevyt tulipannumalli, joka on yksinkertainen ja ajaton.
Tuotenumero 785
 

sis. ALV

Tuotenumero 7850 Tulipannu 60 PLUS

Kompakti ja käytännöllinen Tulipannu, jonka mukana tulee tarpeelliset lisätarvikkeet.
Tuotenumero 7850
 

sis. ALV

Tuotenumero 830 Tulipata 70

Näyttävän näköinen isompi Tulipata. Siinä on ajaton ja tyylikäs muotoilu sekä ainulaatuisia yksityiskohtia.
Tuotenumero 830
 

sis. ALV