Målet är marknadsledarskap!

Espegard Oy

I Finland, Sverige och Norge är vedmarknaden och användningen av ved i stort sett likadana. Det är inte konstigt att högklassiga finländska vedmaskiner är överlägset de mest populära i Norge. Vedprodukterna är utvecklade speciellt för att effektivera vedproducenternas produktion. Kombinationen – finsk vedmaskin och Espegards vedmaterial har redan visat sin överlägsenhet.

Vi tror starkt på att Espegard har alla förutsättningar att verkligen kunna betjäna vedproducenterna och återförsäljare. Vårt mål är att bli marknadsledare även i Finland och i Sverige.

Grunden för all versamhet har, under företagets hela livstid, varit produkter av högsta kvalitet och att möta behoven hos våra kunder. Kontinuerligt övervakas kvaliteten och varje parti granskas. Tack vare goda leverantörer och stora volymer har vi fått priserna på bästa möjliga nivå ur kundernas synvinkel. Vi kan garantera marknadens bästa pris/kvalitet förhållande! Kolla vårt utbud av produkter.

Espegard Oy finns i Lahtis, Finland. Där finns både kontor och lager. Vi önskar nya återförsäljare välkomna som sammarbetspartner.