Ylös

Kindling Cracker™ King

Halkaisuteline on kuin kirves, mutta vain ylösalaisin käännettynä. Polttopuiden ja sytykkeiden teko on kuin lastenleikkiä.

Tuotenumero: 2862
Tila:

sis. ALV

Näppärä keino tehdä pieniä polttopuita ja syttykkeitä. Tuote on valmistettu Australiassa laadukkaasta valuraudasta. Se on suunniteltu Uudessa Seelannissa. Tuote käy hyvin lähes kaikenikäisten käyttöön. Halkaisuteline kiinnitetään esim. halutun korkuiseen puupölliin. Silloin myös korkeus saadaan juuri itselle sopivaksi. Halkaisutelinnen voi sijoittaa hyvin esim. puuvajaan, ulos tai sisälle tulisijan läheisyyteen. Työkaluksi sopii hyvin

Espegard moukari, jonka paino on 1,75 kg. Korkeus: 43 cm. Leveys: 27.5 cm. Ø 22 cm. Paino: 9.4 kg.

Halkaisuteline on kuin kirves, mutta vain ylösalaisin käännettynä. Polttopuiden ja sytykkei- den teko on kuin lastenleikkiä.

Tuotenumero 2870 Moukari 1,35 kg

Kestävä moukari, joka on maalattua massiivi terästä ja varsi lakattua pähkinäpuuta.
Tuotenumero 2870
 

sis. ALV

Tuotenumero 2863 Suojahuppu Kindling Cracker™ King

Suojahuppu suojaa Kindling Crackeria säänvaihteluilta.
Tuotenumero 2863
 

sis. ALV

Tuotenumero 2860 Kindling Cracker™ Standard

Näppärä keino tehdä pieniä polttopuita ja syttykkeitä. Tuote on valmistettu Australiassa laadukkaasta valuraudasta. Se on suunniteltu Uudessa Seelannissa. Tuote käy hyvin lähes kaikenikäisten käyttöön. Halkaisuteline kiinnitetään esim. halutun korkuiseen puupölliin. Silloin myös korkeus saadaan juuri itselle sopivaksi. Halkaisutelinnen voi sijoittaa hyvin esim. puuvajaan, ulos tai sisälle tulisijan läheisyyteen. Työkaluksi sopii hyvin Espegard moukari, jonka.
Tuotenumero 2860
 

sis. ALV

Tuotenumero 2861 Suojahuppu Kindling Cracker™ Standard

Suojahuppu suojaa Kindling Crackeria säänvaihteluilta.
Tuotenumero 2861
 

sis. ALV

Tuotenumero 657 Tennull Natur

Tuotenumero 657
 

sis. ALV