Tunnelmallinen ulkotulisija ympärivuotisiin nuotiohetkiin!

Espegard Tulipadat ja Tulipannut enemmän kuin pelkkä grilli

Nauti rätisevän ja lämpimän nuotion tunnelmasta ympäri vuoden. Koe viihtyisä grilli-ilta perheen ja ystävien kanssa tai järjestä jännittäviä makuelämyksiä päiväkodissa. Mikä onkaan ihananmpaa kuin istahtaa saunan jälkeen nuotion ympärille nauttimaan jotain hyvää juomista ja viettää laatuaikaa parhaassa seurassa. Tätä on pakko kokeilla!

Espegard Tulipata sopii niin pihalle kuin mökille, metsään, järven rannalle tai tuntureille – kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja tapaamisiin.  

Tulipatoja on saatavilla eri koossa. Koolla tarkoitetaan padan halkaisijaa. 60-senttinen painaa noin 27 kg,  Tulipadan peruspakettiin kuuluu ruostumatonta terästä oleva grilliritilä, ketju kahvipannua varten ja padan alla oleva astia, johon rasva, tuhka ja kipinät kerääntyvät.

Tilaa omat Tulipata tuotteet  verkkokaupasta, joka ohjautuu sivulle http://www.hankkija.fi/Piha_ja_Puutarha/grillaus-ja-savustus/tulipadat/

 tai hae lähimmältä jälleenmyyjältä!

Selaa Tulipata kuvastoamme!

Hyödyllistä lisätietoa

» Grillaa turvallisesti
   

Tunnelmaa Espegardin nuotiogrillien äärellä

Katso jälleenmyyjämme   Kysy lisätietoja
 • Espegard Tulipannu grilliritilällä Tuotenumero: 785 Espegard Tulipannu grilliritilällä 60 cm, kaarijaloilla – 45 cm korkea, helppo kuljettaa. Vie vähän tilaa.
  TILAPÄISESTI LOPPU VARASTOSTA
  Hinta: 138,00 € sis alv 24%.
  « Siirry takaisin
 • Helppo kuljettaa ja sopiva myös pieneen pihaan. Hyvä korkeus istua elävän tulen äärellä tai valmistaa maistuvia herkkuja.Soveltuu hyvin ympärivuotiseen käyttöön.

  Padassa voidaan polttaa puuta, hiilta tai brikettiä. Hyvä vaihtoehto Tulipadalle 770.

  Paino 14 kg Korkeus 45 cm halkaisija 60 cm