Tunnelmallinen ulkotulisija ympärivuotisiin nuotiohetkiin!

Espegard Tulipadat ja Tulipannut enemmän kuin pelkkä grilli

Nauti rätisevän ja lämpimän nuotion tunnelmasta ympäri vuoden. Koe viihtyisä grilli-ilta perheen ja ystävien kanssa tai järjestä jännittäviä makuelämyksiä päiväkodissa. Mikä onkaan ihananmpaa kuin istahtaa saunan jälkeen nuotion ympärille nauttimaan jotain hyvää juomista ja viettää laatuaikaa parhaassa seurassa. Tätä on pakko kokeilla!

Espegard Tulipata sopii niin pihalle kuin mökille, metsään, järven rannalle tai tuntureille – kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja tapaamisiin.  

Tulipatoja on saatavilla eri koossa. Koolla tarkoitetaan padan halkaisijaa. 60-senttinen painaa noin 27 kg,  Tulipadan peruspakettiin kuuluu ruostumatonta terästä oleva grilliritilä, ketju kahvipannua varten ja padan alla oleva astia, johon rasva, tuhka ja kipinät kerääntyvät.

Tilaa omat Tulipata tuotteet  verkkokaupasta, joka ohjautuu sivulle http://www.hankkija.fi/Piha_ja_Puutarha/grillaus-ja-savustus/tulipadat/

 tai hae lähimmältä jälleenmyyjältä!

Selaa Tulipata kuvastoamme!

Hyödyllistä lisätietoa

» Grillaa turvallisesti
   

Tunnelmaa Espegardin nuotiogrillien äärellä

Katso jälleenmyyjämme   Kysy lisätietoja
  • Espegard tulipata paketti puulaatikossa Tuotenumero: 769 Espegard tulipata 60l. Paketti sisältää puulaatikon, kipinäsuojat, kannen, popcorn-padan, tulipadan suojuksen, paistinpannun, 2 kpl apupöytiä (tammesta), 2,5L kahvipannun ja 6L keittopadan. Hinta: 868 € sis alv 24%.
    « Siirry takaisin
  • Tulipadassa voi polttaa puuta, hiilta tai brikettiä. Pata on käsitelty niin, että pelkkä tyhjennys ja putsaus riittävät. Nämä toimenpiteet on hyvä suorittaa aika ajoin, etenkin kun Tulipadalla valmistetaan ruokaa, suolaa valuu pataan ja se saattaa kuluttaa padan pintaa. Tulipadan voi sijoittaa esim. nurmelle tai terassille. Pohjassa oleva tuhkankerääjä, estää tuhkan tippumisen alustalle. Saatavilla on myös alustaa (754).

    Normaalihinta 849€

    Puulaatikon pinta on käsitelty. Uusi käsittely puunsuoja öljyllä säännöllisesti. Etenkin, jos laatikkoa säilytetään taivasalla.