Erinomaisen pitkä käyttöikä ja monipuolinen käyttötarkoitus. Suursäkkien eliittiä!

BigBag-Suursäkki ja verkkosäkki

Nostolenkkisäkit eli suursäkit ovat nopea menetelmä, kun vaan kalusto on kunnossa. Meiltä löytyy sekä BigBag-säkkejä, että Verkkosäkkejä, ja näitä molempia sekä umpipohjaisena, että pohjatyhjennettävänä. Säkit ovat tilavuudeltaan 1,5 m3. Verkkosäkki on taatusti markkinoiden paras säkki. Sen hintaa puolustaa sen merkillisen hyvät kuivumisominaisuudet ja piiiitkä käyttöikä.

Tilaa Suursäkit verkkokaupasta tai osta jälleenmyyjältä!

Katso jälleenmyyjämme   Kysy lisätietoja
 • BIG BAG 1500l Umpipohjalla Tuotenumero: 121 Hengittävä Big Bag 1500 l – umpipohjalla 4 sivua verkkoa, erittäin hengittävä. Mitat 96x96x135 cm.
  Hinta: 19,90 € sis alv 24%.
  « Siirry takaisin
 • Uusi malli Big Bag säkkien valikoimaamme. Kaikki sivut sekä pohja samaa hengittävää verkkomateriaalia = ilman kierto kaikkien sivujen kautta. Umpipohjalla. Turvakerroin 6:1

  Big Bag 121 on vieläkin vahvempi kuin tavalliset Big Bag säkit! Verkko on lujaa laatua joka ei repeä samalla tavalla kuin ”pressukangas”. Säkkiä voi käyttää, vaikka siihen tulisi pieni reikä.

  Tiheä verkko hengittää hyvin mutta estää samalla sadeveden kulkeutumista puihin. Vesi helmeilee paremmin ja valuu säkin ulkopintaa pitkin alas.

  Big Bag säkkiä voidaan käyttää yhdessä yleistelineen 237 sekä trukkipiikkinkoukkujen 238 ja 239 kanssa.

Katso jälleenmyyjämme   Kysy lisätietoja

Klapiteline jolla työnteko sujuu leikiten