Erinomaisen pitkä käyttöikä ja monipuolinen käyttötarkoitus. Suursäkkien eliittiä!

BigBag-Suursäkki ja verkkosäkki

Nostolenkkisäkit eli suursäkit ovat nopea menetelmä, kun vaan kalusto on kunnossa. Meiltä löytyy sekä BigBag-säkkejä, että Verkkosäkkejä, ja näitä molempia sekä umpipohjaisena, että pohjatyhjennettävänä. Säkit ovat tilavuudeltaan 1,5 m3. Verkkosäkki on taatusti markkinoiden paras säkki. Sen hintaa puolustaa sen merkillisen hyvät kuivumisominaisuudet ja piiiitkä käyttöikä.

Tilaa Suursäkit verkkokaupasta tai osta jälleenmyyjältä!

Katso jälleenmyyjämme   Kysy lisätietoja
 • Hengittävä BIG BAG 1500 l Pohjatyhjennettävä Tuotenumero: 124 BIG BAG 1500 l - pohjatyhjennyksellä, joka on varustettu neljällä nostolenkillä.
  Hengittävää ja kestävää verkkomateriaalia.
  UV-suojattu. Mitat 96x96x135 cm.
  TILAPÄISESTI LOPPU VARASTOSTA
  Hinta: 17,90 € sis alv 24%.
  « Siirry takaisin
 • Monikäyttöinen säkki pohjatyhjennyksellä. Pohja kiinnittyy vahvoilla tarranauhoilla, jotka kiinnittyvät hitsatuilla metallisoljilla. Koko pohja aukeaa ja kaikki puut putoavat pois. Tässä säkissä ei ole "taskuja" joihin puita jäisi kiinni. Erityisen hyvällä UV-suojauksella ja turvakertoimella 6:1 varustettu. Espegard Big Bag on valmistettu kestävästä materiaalista. Sen kaksi sivua ovat hengittävää verkkoa. Ilma pääsee kiertämään säkissä, jolloin klapit kuivuvat hyvin. Säkkiä voidaan kuljettaa ja kun alla käytetään esimerkiksi Fin- tai Eur lavaa, niin säkkejä voidaan pinota myös päällekkäin. Big Bag säkkiä voidaan käyttää myös muuhun kuin polttopuiden säilytykseen/kuljetukseen. Katso myös tuote 126, umpipohjalla oleva Big Bag sekä tuote 122 1000 l Big Bag nostolenkeillä.

  Big Bag säkkiä voidaan käyttää yhdessä yleistelineen 237 sekä trukkipiikkinkoukkujen 238 ja 239 kanssa.

  Kuvasta poiketen tämä säkki on mustavalkoinen

Katso jälleenmyyjämme   Kysy lisätietoja

Klapiteline jolla työnteko sujuu leikiten