Erinomaisen pitkä käyttöikä ja monipuolinen käyttötarkoitus. Suursäkkien eliittiä!

BigBag-Suursäkki ja verkkosäkki

Nostolenkkisäkit eli suursäkit ovat nopea menetelmä, kun vaan kalusto on kunnossa. Meiltä löytyy sekä BigBag-säkkejä, että Verkkosäkkejä, ja näitä molempia sekä umpipohjaisena, että pohjatyhjennettävänä. Säkit ovat tilavuudeltaan 1,5 m3. Verkkosäkki on taatusti markkinoiden paras säkki. Sen hintaa puolustaa sen merkillisen hyvät kuivumisominaisuudet ja piiiitkä käyttöikä.

Tilaa Suursäkit verkkokaupasta tai osta jälleenmyyjältä!

Katso jälleenmyyjämme   Kysy lisätietoja
 • Hengittävä BIG BAG 1500 l Umpipohjalla Tuotenumero: 126 Hengittävä BIG BAG 1500 l - umpipohjalla, joka on varustettu neljällä nostolenkillä.
  Hengittävää ja kestävää verkkomateriaalia.
  UV-suojattu. Mitat 96x96x135 cm.

  Hinta: 14,90 € sis alv 24%.
  « Siirry takaisin
 • Monikäyttöinen säkki umpinaisella pohjalla. Erityisen hyvällä UV-suojauksella ja turvakertoimella 6:1 varustettu. Espegard Big Bag on valmistettu kestävästä materiaalista. Sen kaksi sivua ovat hengittävää verkkoa. Ilma pääsee kiertämään säkissä, jolloin klapit kuivuvat hyvin.Säkkiä voidaan kuljettaa ja kun alla käytetään esimerkiksi Fin -tai Eur lavaa, niin säkkejä voidaan pinota myös päällekäin. Big Bag säkkiä voidaan käyttää myös muuhun kuin polttopuiden säilytykseen/kuljetukseen. Katso myös tuote 124, avattavalla pohjalla oleva Big Bag sekä tuote 122 Big Bag 1000 l nostolenkeillä.

  Big Bag säkkiä voidaan käyttää yhdessä yleistelineen 237 sekä trukkipiikkinkoukkujen 238 ja 239 kanssa.

Katso jälleenmyyjämme   Kysy lisätietoja

Klapiteline jolla työnteko sujuu leikiten