Tavoitteena markkinajohtajuus!

Espegard Oy

Suomen ja Norjan polttopuumarkkinat ja polttopuiden käyttö ovat pitkälti samanlaisia. Eipä ihme, että laadukkaat suomalaiset klapikoneet ovat selkeästi suosituimpia Norjassa. Polttopuutuotteet on kehitetty varta vasten tehostamaan polttopuuvalmistajien tuotantoa. Yhdistelmä - suomalainen klapikone ja Espegardin klapitarvikkeet on jo osoittanut ylivoimaisuutensa.

Uskomme vankasti Espegardilla olevan kaikki edellytykset palvella hyvin polttopuuvalmistajia ja jälleenmyyjiä. Tavoitteenamme on tulla markkinajohtajaksi myös Suomessa.

Kaiken toiminnan perustana on koko yhtiön eliniän ajan ollut tuotteiden korkea laatu ja halu asiakkaiden tarpeiden täyttämiseen. Laatua tarkkaillaan jatkuvasti, jokaista tavara-erää myöten. Hyvien toimittajien ja suurien volyymien ansiosta olemme saaneet hinnat asiakkaan kannalta parhaalle mahdolliselle tasolle. Voimme taata markkinoiden parhaan hinta/laatusuhteen! Tutustu tuotevalikoimaamme.

Espegard Oy toimii Lahdessa, jossa sijaitsevat toimistot ja varasto. Toivotamme uudet jälleenmyyjät tervetulleiksi yhteistyöhön kanssamme.