Espegardin syyskampanja 31.10.2019 saakka, toimi nopeasti!

Tutustu kampanjatuotteisiin ja tilaa nopeasti sillä tuotteita on rajoitettu määrä! Kampanja on voimassa 31.10.19 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Klikkaa "Tilaa tuote" valintaa ja syötä haluamasi tuotemäärä "Määrä" -kenttään.

Kun olet valmis, klikkaa "Tilaa tuote Espegardilta" -linkkiä, joka ohjaa sinut tilauslomakkeeseen. Tilauslomakkeessa voit vielä halutessasi täydentää tilaustasi valitsemalla haluamasi tuotteet ja niiden määrän. Lomake laskee sinulle automaattisesti tilauksen kokonaissumman ja rahdin osuuden.

Katso jälleenmyyjämme   Kysy lisätietoja
 • BIG BAG 1500l Umpipohjalla Tuotenumero: 121 Hengittävä Big Bag 1500 l – umpipohjalla 4 sivua verkkoa, erittäin hengittävä. Mitat 96x96x135 cm.
  Norm.hinta 19,50  Hinta: 14,90 € sis alv 24%.
  « Siirry takaisin
 • Uusi malli Big Bag säkkien valikoimaamme. Kaikki sivut sekä pohja samaa hengittävää verkkomateriaalia = ilman kierto kaikkien sivujen kautta. Umpipohjalla. Turvakerroin 6:1

  Big Bag 121 on vieläkin vahvempi kuin tavalliset Big Bag säkit! Verkko on lujaa laatua joka ei repeä samalla tavalla kuin ”pressukangas”. Säkkiä voi käyttää, vaikka siihen tulisi pieni reikä.

  Tiheä verkko hengittää hyvin mutta estää samalla sadeveden kulkeutumista puihin. Vesi helmeilee paremmin ja valuu säkin ulkopintaa pitkin alas.

  Big Bag säkkiä voidaan käyttää yhdessä yleistelineen 237 sekä trukkipiikkinkoukkujen 238 ja 239 kanssa.

Katso jälleenmyyjämme   Kysy lisätietoja