Espegardin syyskampanja 31.10.2019 saakka, toimi nopeasti!

Tutustu kampanjatuotteisiin ja tilaa nopeasti sillä tuotteita on rajoitettu määrä! Kampanja on voimassa 31.10.19 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Klikkaa "Tilaa tuote" valintaa ja syötä haluamasi tuotemäärä "Määrä" -kenttään.

Kun olet valmis, klikkaa "Tilaa tuote Espegardilta" -linkkiä, joka ohjaa sinut tilauslomakkeeseen. Tilauslomakkeessa voit vielä halutessasi täydentää tilaustasi valitsemalla haluamasi tuotteet ja niiden määrän. Lomake laskee sinulle automaattisesti tilauksen kokonaissumman ja rahdin osuuden.

Katso jälleenmyyjämme   Kysy lisätietoja
 • Hengittävä BIG BAG 1500 l Pohjatyhjennettävä Tuotenumero: 124 BIG BAG 1500 l - pohjatyhjennyksellä, joka on varustettu neljällä nostolenkillä.
  Hengittävää ja kestävää verkkomateriaalia.
  UV-suojattu. Mitat 96x96x135 cm.
  Norm.17,90
  Hinta: 16,90 € sis alv 24%.
  « Siirry takaisin
 • Monikäyttöinen säkki pohjatyhjennyksellä. Pohja kiinnittyy vahvoilla tarranauhoilla, jotka kiinnittyvät hitsatuilla metallisoljilla. Koko pohja aukeaa ja kaikki puut putoavat pois. Tässä säkissä ei ole "taskuja" joihin puita jäisi kiinni. Erityisen hyvällä UV-suojauksella ja turvakertoimella 6:1 varustettu. Espegard Big Bag on valmistettu kestävästä materiaalista. Sen kaksi sivua ovat hengittävää verkkoa. Ilma pääsee kiertämään säkissä, jolloin klapit kuivuvat hyvin. Säkkiä voidaan kuljettaa ja kun alla käytetään esimerkiksi Fin- tai Eur lavaa, niin säkkejä voidaan pinota myös päällekkäin. Big Bag säkkiä voidaan käyttää myös muuhun kuin polttopuiden säilytykseen/kuljetukseen. Katso myös tuote 126, umpipohjalla oleva Big Bag sekä tuote 122 1000 l Big Bag nostolenkeillä.

  Big Bag säkkiä voidaan käyttää yhdessä yleistelineen 237 sekä trukkipiikkinkoukkujen 238 ja 239 kanssa.

  Kuvasta poiketen tämä säkki on mustavalkoinen

Katso jälleenmyyjämme   Kysy lisätietoja