Testattuun laatuun voit aina luottaa

Espegard tuotteet – testattua laatua

Espegard-laatutarkastettu.gif

On helppoa sanoa, että “meillä on laatu-tuotteita ja UV-suojatut säkit”. Me emme tyydy arveluihin; Espegardilla olemme kehittäneet pätevät testimenetelmät klapisäkeille.

Uudet tuote-tyypit testataan luonnollisesti erityisen tarkasti. Sen lisäksi jokaisesta saapuvasta tavaraerästä otetaan näytteet pistokokeisiin laaduntarkkailua varten.

Hyvällä laadulla säästää hikeä

Klapisäkkejä hankittaessa suurimmalle osalle hinta on vaikuttavin tekijä. Hinnalla on luonnolisesti suuri merkitys kun säkkejä hankitaan. Mutta, laadullakin tulisi olla merkitystä. Jos on epäonnekas ja hankkii huonoja säkkejä, jotka eivät kestä varastoimista ulkona, voi lisätyö koitua suhteellisen merkittäväksi. Kun iso pino kuivumassa olevia klapisäkkejä alkaa repeillä ja klapit valua sinne tänne, on se todellinen klapivalmistajan painajainen.

Suoritamme klapisäkeille kolme eri testiä.Espegard-tuotetestaus.jpg

  1. Venytystesti: Tämän testin tarkoituksena on mitata kuormituskestävyyttä. Verkon on kestettävä tietty kuorma.
  2. Sää-testi: Säkit testataan kehittyneillä laitteella. “Testilaatikko” simuloi ultraviolettisäteilyä, tuulta ja lämpöä. Tämä simuloi parhaalla mahdollisella tavalla niitä olosuhteita, joissa säkkien kestävyyttä todellisuudessa koetellaan. Testaus kestää useita päiviä. Verkko on testin aikana paljon suuremmassa koetuksessa, kuin vastaavassa ajassa luonnollisissa oloissa. Kun säkkinäytettä on “grillattu” testilaatikossa, se siirretään välittömästi venytys testiin. Venymiskyky saa vähentyä ainoastaan tiettyihin rajoihin. Kun nämä kaksi testiä on läpäisty hyväksytyillä tuloksilla, voidaan tavara-erää alkaa myymään klapin valmistajille.
  3. Pitkä-aikainen testi: Yllämainitun lisäksi suoritamme pidempiaikaista testaamista, jotta voimme seurata eri säkkierien laatuominaisuuksia. Erästä otetaan pari näytekappaletta. Toinen säkki täytetään klapeilla, toinen ripustetaan seinälle roikkumaan kohti lounasta, jossa se saa paljon auringon valoa. Puolen vuoden välein otamme verkkonäytteen säkeistä. Nämä asetetaan venymistestiin. Testausta jatketaan yli 3 vuotta. Näin saamme täydentävää tietoa siitä, kuinka säkkien kestävyys muuttuu vuosien kuluessa. Nämä luvut ovat myös hyödyllisiä, kun asetamme raja-arvoja testaamiselle, jotka suoritamme ennen kuin tuotteet menevät markkinoille.

Toimivuus

Yksityiskohdilla on merkitystä sekä klapisäkeissä että muissa tarvikkeissa. Tämä koskee sekä materiaalia, muotoilua, että käytännön yksityiskohtia. Kaikkia näitä ominaisuuksia testataan ainoalla oikealla menetelmällä – käytännön testeillä klapituotannossa.

Käytettävyyden lisäksi on tärkeää että säkki säilyy hyvännäköisenä ja ryhdikkäänä. Puusta saa myös helposti paremman hinnan kun säkki näyttää hyvältä.